Aangenaam!

Ik ben Henriette, echtgenote en moeder van 3 kinderen. In het verleden ben ik opgeleid tot verpleegkundige en ben werkzaam geweest in de zorgtoekenning. Met ons gezin hebben we een aantal jaren in het buitenland gewoond en terug in Nederland wilde ik gehoor geven aan mijn wens om mijn ervaringen en inzichten in te zetten voor mijn medemens.


Integratief therapeut

Ik heb bij de Roos Opleidingen de opleiding tot psychosociaal therapeut gevolgd. Ik heb bewust voor deze opleiding gekozen omdat dit een diepgaande en erkende opleiding is tot integratief therapeut. Tijdens de opleiding zijn verschillende psychologische stromingen behandeld waardoor ik een brede basis heb opgedaan. Deze opleiding wordt vanuit het Bijbelse perspectief gegeven en dit sluit aan bij mijn eigen christelijke levensovertuiging. 


Bewogen en professioneel

Je kunt mij omschrijven als bewogen, betrokken en leergierig. Ik ben nuchter, creatief, positief en professioneel. Mijn werkwijze is luisteren, naast je staan en met jou oplopen. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij wat jij nodig hebt . Daarin ben ik loyaal en integer. Ik werk vanuit mijn christelijke levensovertuiging wat voor mij oa. betekent dat de mens uniek geschapen is en bestaat uit geest, ziel en lichaam. Iedereen heeft eigen kwaliteiten en talenten ontvangen en elk leven heeft zin (ook wanneer je het op dit moment zelf niet zo ervaart). Vanuit die levensvisie ben je van harte welkom ook wanneer je vanuit een andere visie leeft.

Ik sta voor:

  • Luisteren naar wat jou bezighoudt
  • Vragen stellen die je in beweging zetten
  • Naast je staan en met je oplopen

  • Bewogen en betrokken

  • Een christelijke levensvisie: de mens is geliefd en waardevol schepsel van God. 

Wat anderen over mij zeggen

Ervaringen uit de praktijk

W.

"Ik heb een mooie inspirerende themawandeling met Henriette gewandeld. De vraag was: waar wil ik in groeien en wat wil ik loslaten? Met die gedachten gingen we op pad.

Onderweg hebben we een mooie oefening gedaan. Wat doet de natuur met je? Wat ruik je, wat voel je, wat zie je? De natuur geeft mij rust, ruimte en ontspanning en door middel van het wandelen kan ik mijn gedachten beter ordenen".

J.

"Een wandeling met Henriette als coach is aan te bevelen. Ze luistert goed, is rustig en doet je op een natuurlijke manier handreikingen.


Ze liet door middel van oefeningen ervaren dat het waardevol is om rust in te plannen in je dagelijkse leven. Door “stil” te staan kom je vaak tot meer inzicht zodat je moeilijke situaties beter kunt doorzien".G.

"Henriette heeft een mooie praktijk in een rustige omgeving. De gesprekken waren heel prettig. Henriette heeft veel kennis en weet die goed toe te passen. Per sessie keken we samen hoe het ervoor stond en wat ik op dat moment nodig had. Henriette bood steeds een luisterend oor en stelde goede vragen. Daarbij is ze empathisch, warm en eerlijk. Ze heeft me veel inzichten gegeven, waardoor ik dicht bij mijn emoties kon komen". 

 

Neem contact met me op!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.
Ik beantwoord graag je vragen.


Groet, Henriette

STA coaching - Uddel en omgeving (Elspeet, Garderen, Apeldoorn, Voorthuizen) 

06-27464902

info@stacoaching.nl