"We veranderen niet totdat we er klaar voor zijn"

   Eva E. Eger

Psychosociale Therapie en coaching


STA Coaching en therapie is een zelfstandige praktijk voor psychosociale therapie en coaching. Veel behandelde klachten in de praktijk zijn: onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, verlies en rouw, somberheid, faalangst, stress en geen grenzen durven stellen. In het traject begeleid ik jou in het proces om te leren luisteren naar jezelf. Deze gesprekken helpen om inzicht te krijgen in de belemmeringen die jij ervaart. Je zult ontdekkingen doen, gaan verwerken en je mag verandering verwachten. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen zoals: Transactionele Analyse, Contextuele- en Systemische therapie, Ervaringsgerichte benadering en Cognitieve Gedragstherapie. De gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte of  wandelend in de natuur. 

Ik loop graag naast je, luister naar je verhaal en zal vragen stellen waardoor jij je bewust wordt van wat er binnen in je leeft:


  • Als je wilt veranderen en in verbinding wilt zijn met jezelf en de ander
  • Om samen te werken aan groei in veerkracht en levensvreugde


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je hulpvraag en het doel  waar je aan wilt werken. 

Mijn aanbod:

Psychosociale Therapie en Coaching 


In de veilige setting van de praktijkruimte bespreken we, tijdens het eerste gesprek, wat jou belemmert en kijken we waar jij in wilt groeien. Dit wordt vastgelegd in een behandelplan. Tijdens de vervolggesprekken gaan we daarmee aan de slag. Na ongeveer vijf sessies evalueren we en besluiten we hoe we verder gaan.


60 minuten | €75,-

Wandelcoaching


Onderzoek wijst uit dat coachen in de natuur tot meer ontspanning leidt. Tijdens een wandeling hoef je elkaar niet aan te kijken, dit geeft ruimte om af en toe stil te zijn, na te denken of de omgeving te ervaren. Door de omgeving in het coachen te betrekken wordt het creatieve denken gestimuleerd.

 

60 minuten | €75,-

Themawandeling


Tijdens een themawandeling staan we stil bij een bepaald thema. Dat kan zijn "Waar STA jij voor" of vriendschap. Deze wandeling is een mooie en ontspannen manier om met het onderwerp aan de slag te gaan. De wandeling vindt plaats rondom het Uddelermeer en wordt afgesloten met koffie/ thee en iets lekkers.  Meer weten? Neem gerust contact op! 

 

90 minuten | €75,-

"Aan elke keuze hangt een prijskaartje.
Je wint iets, je verliest iets"


- Eva E. Eger